Home > Nieuws > Actueel > 

Werkzaamheden stortplaats ARN

De stortplaats van ARN is verdeeld in verschillende compartimenten. Dat maakt het mogelijk om de delen separaat te behandelen. Zo is in 2011 al een deel van de stortplaats van eindafdichting voorzien. Ook is het van tijd tot tijd nodig om compartimenten te voorzien van een tussentijdse afdichting.

Dit najaar gaan wij aan de slag om een groot deel van het talud aan de Nieuwe Pieckelaan te voorzien van een eindafdichting. De uitvoering van dit werk gaat enige maanden duren en is, als het weer voldoende meezit, medio december 2023 gereed.
De werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 07.00 uur en 17.00 uur (met een mogelijke uitloop tot 19.00 uur indien noodzakelijk).

Zodra de tussenafdichting gereed is, gaan wij de zichtzijde inzaaien met gras en een bloemen-mix. Volgend jaar hopen we een mooi begroeide stortplaats te hebben.
Op termijn gaan we bepalen welke meer permanente begroeiing wordt aangelegd.

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".