Home > Energie uit afval > Milieu & duurzaamheid > Milieujaarverslagen

Milieujaarverslag 2018

De rapportage van de milieuprestaties in 2018, zoals ARN die eerder aan de bevoegde instanties Provincie Gelderland en Waterschap Rivierenland heeft voorgelegd en (inhoudelijk) akkoord zijn bevonden: -Beschrijving milieusituatie -Milieuthema's -Milieumaatregelen -Emissies en -registratiesystemen.


Download hier het Milieujaarverslag 2018

Milieujaarverslag 2017

De rapportage van de milieuprestaties in 2017, zoals ARN die eerder aan de bevoegde instanties Provincie Gelderland en Waterschap Rivierenland heeft voorgelegd en (inhoudelijk) akkoord zijn bevonden: -Beschrijving milieusituatie -Milieuthema's -Milieumaatregelen -Emissies en -registratiesystemen.

Download hier het Milieujaarverslag 2017

Milieujaarverslag 2016

De rapportage van de milieuprestaties in 2016, zoals ARN die eerder aan de bevoegde instanties Provincie Gelderland en Waterschap Rivierenland heeft voorgelegd en (inhoudelijk) akkoord zijn bevonden: -Beschrijving milieusituatie -Milieuthema's -Milieumaatregelen -Emissies en -registratiesystemen.

Download hier het Milieujaarverslag 2016

Milieujaarverslag 2015

De rapportage van de milieuprestaties in 2015, zoals ARN die eerder aan de bevoegde instanties Provincie Gelderland en Waterschap Rivierenland heeft voorgelegd en (inhoudelijk) akkoord zijn bevonden: -Beschrijving milieusituatie -Milieuthema's -Milieumaatregelen -Emissies en -registratiesystemen.

 

Download hier het Milieujaarverslag 2015

Milieujaarverslag 2014

De rapportage van de milieuprestaties in 2014, zoals ARN die eerder aan de bevoegde instanties Provincie Gelderland en Waterschap Rivierenland heeft voorgelegd en (inhoudelijk) akkoord zijn bevonden: -Beschrijving milieusituatie -Milieuthema's -Milieumaatregelen -Emissies en -registratiesystemen.

Download hier het Milieujaarverslag 2014

Milieujaarverslag 2013

De rapportage van de milieuprestaties in 2013, zoals ARN die eerder aan de bevoegde instanties Provincie Gelderland en Waterschap Rivierenland heeft voorgelegd en (inhoudelijk) akkoord zijn bevonden: -Beschrijving milieusituatie -Milieuthema's -Milieumaatregelen -Emissies en -registratiesystemen

Download hier het milieujaarverslag 2013

Milieujaarverslag 2012

De rapportage van de milieuprestaties in 2012, zoals ARN die eerder aan de bevoegde instanties Provincie Gelderland en Waterschap Rivierenland heeft voorgelegd en (inhoudelijk) akkoord zijn bevonden: -Beschrijving milieusituatie -Milieuthema's -Milieumaatregelen -Emissies en -registratiesystemen

Download hier het milieujaarverslag 2012

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".