Home > Nieuws > Actueel

ARN en met fipronil besmette kippenmest

14-11-2017

Op verzoek van Regio De Vallei heeft ARN zich bereid verklaard met fipronil besmette kippenmest in haar ovens te verbranden.

Lees hier wat in de pers is geschreven:


Voor meer informatie over het laten verbranden van met fipronil besmette kippemest kunt u terecht bij het Meldpunt Fipronil. Dit meldpunt is een initiatief van LTO Noord, afdeling Gelderse Vallei, NVP en de gemeenten in de regio Gelderse Vallei. Het meldpunt is bedoeld voor alle pluimveehouders in de Gelderse Vallei die direct of indirect met de fipronil-problematiek te maken hebben.

Sinds augustus 2017 is er volop gebruik gemaakt van dit meldpunt; hier zijn inmiddels meer dan 1.000 contacten afgehandeld. Het meldpunt is te bereiken op telefoonnummer 088-0206410 of per email: info@poultryexpertisecentre.com  
Op de website www.poultryexpertisecentre.com staan links naar andere websites waar actuele, aanvullende informatie te vinden is over fipronil en er zijn diverse documenten opgenomen.
Het meldpunt is beschikbaar tijdens werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".

De website van ARN B.V. gebruikt cookies | Verberg deze melding