Home > Nieuws > Actueel

ARN staat in de top 6 van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

29-01-2021

CIRCULAIR GELDERLAND!


Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Gelderland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert CIRCLES de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20, waarbij de top van het Gelderse MKB andere ondernemers inspireert!

 

  • Mate van circulariteit (o.b.v. de R-ladder van de Ellen MacArthur Foundation)
  • Mate van samenwerking in de keten met andere partijen
  • Mate van schaalbaarheid
  • Vernieuwende karakter

Publieksprijs en Juryprijs
De jury is bijeengekomen om uit een totaal van 56 inzendingen de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 samen te stellen. Deze innovaties zijn genomineerd voor de publieksprijs. De beste zes inzendingen zijn nog in de race voor de juryprijs.

De winnaar van de publieksprijs wint €1000,- en ruime media aandacht via ons netwerk. De juryprijs bestaat uit €3000,- en de spotlight op ons platform met ruime media aandacht.

De uitreiking is op 3 februari 2021 vanaf 17:00 uur via een live uitzending vanaf het Industriepark Kleefse Waard, met als dagvoorzitter Arko van Brakel.&nb

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".