Home > Over ARN > Rondleidingen > Aanvraag reguliere rondleiding

Aanvraag voor een rondleiding

Hieronder vindt u een formulier voor het aanvragen van een rondleiding bij ARN.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde datum? Op het formulier kunt u aangeven op welke dag en op welk dagdeel u graag zou willen komen. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten, of wij uw bezoek dan kunnen inplannen. Geeft u a.u.b. ook een alternatief op, mocht uw eerste voorkeur niet gehonoreerd kunnen worden.
Let op: op maandagochtend kunnen wij geen groepen ontvangen.

Wilt u ons bij "Doel van het bezoek" laten weten, wat de achtergrond is van uw aanvraag, zodat wij weten hoe wij onze presentatie zo goed mogelijk op de doelgroep kunnen aanpassen? Hier kunt u ook extra informatie (bijvoorbeeld indien iemand in uw gezelschap slecht ter been is) geven.

Voorwaarden voor het bedrijfsbezoek:

  • Bedrijfsbezoeken worden verzorgd op werkdagen tijdens kantooruren, behalve in de periodes dat groot onderhoud aan de installaties wordt uitgevoerd.
  • Aantal deelnemers minimaal 12, maximaal 40. Bij deelname van minder dan 12 personen behouden wij ons het recht voor een deel van de door ons gemaakte kosten bij u in rekening te brengen.
  • Tijdsduur van het bedrijfsbezoek is ca. 2,5 uur.
  • Bezoekers moeten goed ter been zijn en stevig schoeisel dragen. Dus geen slippers of sandalen!  

Wanneer u de gegevens heeft ingevuld, klikt u op "verzenden". LET OP: Het systeem vraagt of de gegevens correct zijn. Pas als u op "Volgende" drukt, wordt de e-mail verstuurd.

Daarna ontvangt u een ontvangstbevestiging op het door u opgegeven e-mail-adres.

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".