Home > Over ARN > Rondleidingen > Aanvraagformulier scholenproject

Doe mee aan ons scholenproject 'Energie uit afval, een schone zaak!'

Hieronder vindt u een formulier voor het aanvragen van een rondleiding bij ARN. Staat uw school in een van de gemeenten die bij ARN afval aanleveren, dan kunt u meedoen met ons scholenproject. Voor meer informatie, zie deze pagina.
Voor scholen die niet tot deze doelgroep behoren, verwijzen wij u graag naar het aanvraagformulier voor reguliere rondleidingen.

Heeft u een voorkeur voor een bepaalde datum? Op het formulier kunt u aangeven op welke dag en op welk dagdeel u graag zou willen komen. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten, of wij uw bezoek dan kunnen inplannen. Geeft u a.u.b. ook een alternatief op, mocht uw eerste voorkeur niet gehonoreerd kunnen worden.
Let op: op maandagochtend kunnen wij geen groepen ontvangen.

Voorwaarden voor het bedrijfsbezoek:

  • Bedrijfsbezoeken worden verzorgd op werkdagen tijdens kantooruren, behalve in de periodes dat groot onderhoud aan de installaties wordt uitgevoerd.
  • Aantal deelnemers minimaal 12, maximaal 40. Bij deelname van minder dan 12 personen behouden wij ons het recht voor een deel van de door ons gemaakte kosten bij u in rekening te brengen.
  • Tijdsduur van het bedrijfsbezoek is ca. 1,5 uur.
  • Bezoekers moeten goed ter been zijn en stevig schoeisel dragen. Dus geen slippers of sandalen!  

Wanneer u de gegevens heeft ingevuld, klikt u op "volgende". LET OP: Het systeem vraagt of de gegevens correct zijn. Pas als u nu hier op "volgende" drukt, wordt de e-mail verstuurd.

Daarna ontvangt u een ontvangstbevestiging op het door u opgegeven e-mail-adres.

Aanvraagformulier rondleiding basisscholen

Aanvraagformulier scholenproject

Aanvraagformulier scholenproject
captcha

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".