Home > Nieuws > Actueel > 

Directiewisseling ARN

Jacob Vermeulen nieuwe directeur van ARN B.V.

Per 1 januari 2024 is Jacob Vermeulen toegetreden tot de directie van ARN B.V. in Weurt. Hij volgt daarmee Gerd Terbeck op die, namens aandeelhouder REMONDIS, eind vorig jaar is teruggetreden om zich volledig te kunnen richten op de verdere ontwikkeling van REMONDIS Nederland. De heer Vermeulen is al een aantal jaren werkzaam binnen ARN en heeft zich gedurende zijn hele carrière in diverse posities beziggehouden met duurzame verwerking van afvalstoffen en de productie van grondstoffen uit reststromen en vormt samen met Rutger Jan Pessers het directieteam.

ARN, een publiek-private samenwerking tussen de Regio Nijmegen en REMONDIS, speelt een vooraanstaande rol in de (regionale) circulaire economie en energietransitie, een sector met grote uitdagingen. Deze directiewisseling en een sterk team stelt ARN in staat om voorbereid te zijn op de kansen én op de uitdagingen die zich in de sector voordoen. 

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".