Home > Over ARN > Rondleidingen

Geen rondleidingen in verband met corona

Voor uw en onze veiligheid hebben wij besloten om in ieder geval tot 1 januari 2021 GEEN rondleidingen meer te verzorgen in verband met het COVID-19-virus.

Zodra wij weten hoe een en ander zich ontwikkelt, zullen wij de beslissing nemen wanneer wij weer gaan beginnen met rondleidingen. 

Dank voor uw begrip!

Rondleidingen

Bent u geïnteresseerd in onze moderne en milieuvriendelijke manier van energieopwekking door het verbranden van secundaire brandstof? Dan bent u van harte welkom voor een bedrijfsbezoek aan ARN. Het gehele jaar door (behalve tijdens onderhoudsstops) geven speciaal daarvoor opgeleide rondleiders op werkdagen rondleidingen in ons bedrijf.

Een rondleiding begint met een bedrijfspresentatie in onze bezoekersruimte (ca. 1 uur). Daarna voert een bus u over het ARN-terrein langs diverse interessante werkplekken.
U volgt als het ware de route van een huisvuilzak: vanaf de weegbrug naar de ontvangsthal en van de productie van secundaire brandstof naar de verbrandingsovens. Natuurlijk worden ook de verbrandingsresten bekeken, die eveneens voor een nuttige toepassing worden opgewerkt. Na ca. 1,5 uur brengt de bus u weer naar het vertrekpunt.

De rondleidingen zijn bedoeld voor groepen van 12 tot 40 deelnemers: scholieren (onder begeleiding van volwassenen), studenten, bedrijven, gemeenten, verenigingen enzovoort. Bij opkomst van minder dan 12 personen behouden wij ons het recht voor, een deel van de door ons gemaakte kosten bij u in rekening te brengen.
Om u aan te melden (zowel voor groepen alsook voor individuelen) kunt u gebruik maken van een van de aanvraagformulieren. Voor nadere informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met mevrouw Karlijn van Leeuwe-Koks via telefoonnummer (024) 371 71 71. Zij kan u ook meer informatie geven over beschikbare data, bereikbaarheid, toegankelijkheid voor minder mobiele deelnemers, enzovoort.

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".