Home > Nieuws > Persberichten

ARN produceert groen koolzuurgas (CO2) uit gft-vergisting

16-11-2016

Vloeibaar CO2 van ARN gecertificeerd als duurzaam groene meststofLees meer »

ARN vergist groente-, fruit- en tuinafval afkomstig van de huishoudens uit de regio Nijmegen. Tijdens het vergisten wordt biogas gevormd. Dit biogas wordt vervolgens gescheiden in groen gas van aardgaskwaliteit en koolzuurgas (CO2). Deze vloeibare CO2 wordt benut in de... Lees meer »

Opwerking ARN-bodemas tot volwaardige bouwstof

11-11-2016

Verbrandingsresten dankzij FORZ® Factory inzetbaar als zand- en grindvervangerLees meer »

ARN heeft opdracht gegeven aan Heros Sluiskil (via het Duitse Remex Mineralstoff onderdeel van  REMONDIS)om Van Gansewinkel Minerals (VGM) de verbrandingsresten (bodemassen) van ARN op te laten werken tot een volwaardige bouwstof in haar onlangs geopende nieuwe fabriek FORZ® Factory te... Lees meer »

Schoon openbaar vervoer Nijmegen inspireert Vlaamse Vicepresident

16-02-2016

Minister Turtelboom brengt werkbezoek aan afval-energiecentrale ARNLees meer »

De Vlaamse Vicepresident en minister van Financiën, Begroting en Energie, mevrouw Annemie Turtelboom, bracht op 12 februari een bezoek aan ARN te Beuningen (Gelderland). De afvalenergiecentrale verwerkt gft-afval van gemeenten uit de regio Nijmegen en levert daaruit... Lees meer »

Meer informatie?

Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u in onze vraagbaak. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan verwijzen wij u graag naar het contactformulier in het tabblad "contact".

De website van ARN B.V. gebruikt cookies | Verberg deze melding